Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 300 g onions, quartered
- 1 Tbsp red wine vinegar
- 3 garlic cloves, crushed (see tip)
- 1 bay leaf
- 500 g tomatoes, halved
- 250 - 300 g water (enough to just cover ingredients)
- 5 g raisins
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 500 g fish fillets, thick, skin on, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 - 500 g fresh mixed seafood, to taste
- 1 Tbsp fresh parsley leaves
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 6873 kJ / 1640 kcal
- Protein
- 172 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 74 g
Alternativní recepty
Linguine with Bacon and Prawns
35min
Rice with Duck
1h 5 min
Creamed Cod
45 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Veracruz Fish
30 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Tomato and Haddock Rice
50min