
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g olive oil plus 1 Tbsp
- 300 g onions quartered
- 1 Tbsp red wine vinegar
- 3 garlic cloves crushed (see tip)
- 1 bay leaf
- 500 g tomatoes halved
- 250 - 300 g water (enough to just cover ingredients)
- 5 g raisins
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 500 g fish fillets thick, skin on, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 - 500 g fresh mixed seafood to taste
- 1 Tbsp fresh parsley leaves
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 1640 kcal / 6873 kJ
- Protein
- 172 g
- Tuk
- 74 g
- Sacharidy
- 59 g
Alternativní recepty
Rice with Duck
1hod. 5min
Seafood Korma
40min
Salt Cod Gratin
50min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5hod. 30min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Veracruz Fish
30min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Tomato and Haddock Rice
50min
Creamed Cod
45min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45min