Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Herb Butter
- ½ shallot (approx. 10 g)
- 1 garlic clove
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g unsalted butter, diced
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
French Bistro Potato Salad
- 4 fresh chives, cut in pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g red wine vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 500 g water, boiling
- 700 g new potatoes, quartered
- vegetable oil, for frying
- 4 rump steaks
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2924 kJ / 700 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 41 g
Alternativní recepty
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Beef Stroganoff
1 Std.
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Lemon Chicken
20 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 min