Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Herb Butter
- ½ shallot (approx. 10 g)
- 1 garlic clove
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g unsalted butter, diced
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
French Bistro Potato Salad
- 4 fresh chives, cut in pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g red wine vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 500 g water, boiling
- 700 g new potatoes, quartered
- vegetable oil, for frying
- 4 rump steaks
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2924 kJ / 700 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 41 g
Alternativní recepty
Jersey Royal Potato Salad
40min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Beef Fajitas
1h
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2h
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Pulled Pork Rolls
30min
Chicken Salad
1h 20 min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min
Chicken and Warm Potato Salad
55min