![St. Galler Bürli St. Galler Bürli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/855fbae7-80bf-42dd-b3ec-7d04d21c50c4/Derivates/8cfeee0a-531a-4ef7-98a2-be1184f92240.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorteig (Tag 1)
- 100 g Wasser, lauwarm
- 1 g frische Hefe (ca. 1/20 Würfel)
- 100 g Halbweissmehl
Bürliteig und Backen (Tag 2)
- 100 g Roggenkörner
- 320 g Halbweissmehl, und etwas mehr zum Formen und Bestreuen
- 300 g Wasser, lauwarm, und etwas mehr zum Bestreichen
-
¼
Würfel frische Hefe (ca. 10 g)
nebo ½ Päckchen Trockenhefe (ca. 3.5 g) - 1 EL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knusper-Müesli
2 Std.
Bürli mit Roggen
12h
Walliser Roggenbrot
10h
Knöpfli
50 min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 godz. 30 min
Berner Rösti
40 min
Ruchbrot im Brattopf
2h 25min
Waadtländer Kreuzbrot
13 godz. 30 min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2h 10min
UrDinkel Brot
11 Std.
Burebrot (Bauernbrot)
3h
Berner Zopf
1h 45min