Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorteig (Tag 1)
- 100 g Wasser, lauwarm
- 1 g frische Hefe (ca. 1/20 Würfel)
- 100 g Halbweissmehl
Bürliteig und Backen (Tag 2)
- 100 g Roggenkörner
- 320 g Halbweissmehl, und etwas mehr zum Formen und Bestreuen
- 300 g Wasser, lauwarm, und etwas mehr zum Bestreichen
-
¼
Würfel frische Hefe (ca. 10 g)
nebo ½ Päckchen Trockenhefe (ca. 3.5 g) - 1 EL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burebrot (Bauernbrot)
3 Std.
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Knöpfli
50min
Knöpfli
50min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 Std. 30 Min
Früchte-Nussbrötli
3h 5min
Berner Rösti
40min
UrDinkel Brot
11 Std.
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Waadtländer Kreuzbrot
13h 30 min
Berner Zopf
1h 45min