St. Galler Bürli

St. Galler Bürli

4.9 74 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 26hod. 30min.
6 Portionen

Suroviny

Vorteig (Tag 1)
  • Wasser lauwarm
    100 g
  • frische Hefe (ca. 1/20 Würfel)
    1 g
  • Halbweissmehl
    100 g
Bürliteig und Backen (Tag 2)
  • Roggenkörner
    100 g
  • Halbweissmehl und etwas mehr zum Formen und Bestreuen
    320 g
  • Wasser lauwarm, und etwas mehr zum Bestreichen
    300 g
  • frische Hefe (ca. 10 g)
    ¼ Würfel
    ½ Päckchen Trockenhefe, (ca. 3.5 g)
  • Salz
    1 EL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 9 g
Kalorie 1192 kJ / 285 kcal
Tuk 1 g
Sacharidy 58 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...