Zařízení & příslušenství
Waadtländer Kreuzbrot
Příprava 30min.
Celkový 13hod. 30min.
20 Scheiben
Suroviny
Vorteig
-
Weissmehl150 g
-
Wasser120 g
-
Hefe1 g
Teig
-
Wasser400 g
-
Hefe10 g
-
Weizenvollkornmehl100 g
-
Weissmehl etwas mehr für die Arbeitsfläche und zum Bestauben500
-
Salz10 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Sodík
195 mg
Protein
4 g
Kalorie
539 kJ /
129 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
26 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
St. Galler Bürli
26hod. 30min.
Ruchbrot aus der Cakeform
3hod. 40min.
Toastbrot
3hod.
Ruchbrot im Brattopf
2hod. 25min.
Weizen-Dinkel-Brot
12hod.
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2hod. 30min.
Jogurt-Brötli mit Sesam
1hod. 30min.
6-Strang-Butterzopf
2hod. 35min.
Schnelles Zwirbelbrot
40min.
UrDinkel Brot
11hod.
Berner Zopf
1hod. 45min.
Burebrot (Bauernbrot)
3hod.