Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorteig
- 150 g Weissmehl
- 120 g Wasser
- 1 g Hefe
Teig
- 400 g Wasser
- 10 g Hefe
- 100 g Weizenvollkornmehl
- 500 Weissmehl, etwas mehr für die Arbeitsfläche und zum Bestauben
- 10 g Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 195 mg
Alternativní recepty
Toastbrot
3sa
Baguette
3h 45min
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Weggli
2j 5 menit
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
St. Galler Bürli
26h 30 min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1j 30 menit
Früchte-Nussbrötli
3u. 5min
Schnelles Zwirbelbrot
40 min
UrDinkel Brot
11 godz.
6-Strang-Butterzopf
2h 35 min
Berner Zopf
1 Std. 45 Min