Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung
- 400 g Sultaninen
- 30 g Wasser
- 20 g Zucker
- 1 EL Kirsch
- ¼ TL Zimt, gemahlen
Teig
- 500 g Mehl
- 1 Päckchen Backpulver
- 200 g Zucker
- 1 TL Salz
- 180 g Butter, kalt, in Stücken
- 80 g saurer Most
- 80 g Sauerrahm
Fertigstellung
- 1 Ei verquirlt, zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1435 kJ / 343 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nuss-Stängeli
1 Std. 50 Min
Peperonicremesuppe
20 min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Luzerner Lebkuchen
55 min
Bretzeli
2h 30min
Schoggistängeli-Cake
1 godz. 10 min
Schoggi-Crème
3h 15min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 40 min
Heller Mississippi-Cake
1h 15min
Süssmostcreme
4h 15min
Aargauer Rüeblitorte
2h
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 godz. 10 min