Zařízení & příslušenství
Ruchbrot im Brattopf
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 25min.
1 Stück
Suroviny
Teig
-
Wasser370 g
-
Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Butter in Stücken (2 cm)50 g
-
Ruchmehl500 g
-
Salz1 ½ TL
-
Zucker2 TL
Formen
-
Ruchmehl40 g
Backen
-
Ruchmehl1 EL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 100 g
Protein
9.9 g
Kalorie
1165 kJ /
276 kcal
Tuk
6 g
Sacharidy
45 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Betty Bossi mix - Frühling 2020
39 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
St. Galler Bürli
26hod. 30min.
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2hod. 10min.
Knöpfli
50min.
1.- August-Weggen
1hod. 10min.
Knöpfli
50min.
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1hod. 55min.
Jogurt-Brötli mit Sesam
1hod. 30min.
UrDinkel Brot
11hod.
Berner Zopf
1hod. 45min.
Weggli
2hod. 5min.
Burebrot (Bauernbrot)
3hod.
Tessinerli
1hod. 50min.