![Ruchbrot im Brattopf Ruchbrot im Brattopf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88CC24DD-0A40-4D36-9AB0-AED98BB4814D/Derivates/5CCC08F2-BF9D-4833-805B-0CA551312331.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 370 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 50 g Butter, in Stücken (2 cm)
- 500 g Ruchmehl
- 1 ½ TL Salz
- 2 TL Zucker
Formen
- 40 g Ruchmehl
Backen
- 1 EL Ruchmehl
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1165 kJ / 276 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Tessinerli
1 Std. 50 Min
Weggli
2 Std. 5 Min
Apfelwähe
1 Std. 15 Min
Knöpfli
50 Min
Knöpfli
50 Min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1h 55min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2h 10min
Aprikosenwähe
1 Std. 10 Min
UrDinkel Brot
11 Std.
Burebrot (Bauernbrot)
3 Std.
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10min
Berner Zopf
1h 45min