
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 370 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 50 g Butter in Stücken (2 cm)
- 500 g Ruchmehl
- 1 ½ TL Salz
- 2 TL Zucker
Formen
- 40 g Ruchmehl
Backen
- 1 EL Ruchmehl
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 276 kcal / 1165 kJ
- Protein
- 9.9 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 45 g
Alternativní recepty
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2hod. 10min
Knöpfli
50min
1.- August-Weggen
1hod. 10min
Knöpfli
50min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1hod. 55min
UrDinkel Brot
11hod.
Weggli
2hod. 5min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1hod. 10min
Tessinerli
1hod. 50min
Burebrot (Bauernbrot)
3hod.
Sonntagszöpfe Zweierlei
2hod. 10min
Berner Zopf
1hod. 45min