Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Milch
-
½
Würfel frische Hefe (ca. 20 g)
nebo 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 300 g Mehl
- 1 TL Salz
Guss
- 200 g Doppelrahm
- 2 Eigelbe
- 150 g Zucker
- 2 Prisen Zimt (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1592 kJ / 382 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Berner Zopf
1h 45min
Ovo-Kuchen
55 min
Getränkter Zitronencake
1h 30 min
Rüeblitorte
1h 10min
Meitschibei
1h 30 min
Apfel-Meringue-Crumble
2 godz.
Soupe de chalet (Freiburger Gemüsecremesuppe)
40min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 Min
Älpler Magronen
45 Min
Tuorta da Nuschs (Engadiner Nusstorte)
1 Std. 15 Min
Nuss-Stängeli
1h 50min
Spinatwähe
55 min