
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 40 g Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Milch
-
½
Würfel frische Hefe (ca. 20 g)
nebo 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 300 g Mehl
- 1 TL Salz
Guss
- 200 g Doppelrahm
- 2 Eigelbe
- 150 g Zucker
- 2 Prisen Zimt (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 382 kcal / 1592 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Heller Mississippi-Cake
1hod. 15min
Aprikosenwähe
1hod. 10min
Älpler Magronen
45min
Osterkuchen
1hod. 45min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min
Soupe de chalet (Freiburger Gemüsecremesuppe)
40min
Käsewähe
50min
Zwiebel-Käsewähe
1hod. 15min
Apfelwähe
1hod. 15min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45min
Zwiebelwähe
1hod. 15min
Getränkter Zitronencake
1hod. 30min