Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig (siehe Tipp)
- 50 g Zucker
- 180 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 330 g Weissmehl
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
Ganache
- 430 g weisse Schokolade, in Stücken (2 cm)
- 150 g Vollrahm
Zuckerglasur und weisses Kreuz
- 500 g Zucker
- 60 g Wasser
- 2 Pck. Lebensmittelfarbe, flüssig, rot, (ca. 40 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2659 kJ / 635 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 88 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 46 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meringue
10 min
Victoria-Sponge-Cake
1 Std. 10 Min
Älpler Magronen
45 min
Risotto milanese
30 min
Frappuccino
5 menit
Kartoffelsalat
8j 45 menit
Panna cotta
6h 15min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55 Min
Riz Casimir (8 Portionen)
1h
Tex-Mex Tortillas mit Schweinefleisch
1h 20min
Schoggi-Madeleines
30 min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2h