Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g wody
- 200 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 30 g oleju
- ¾ łyżeczki soli
- 15 g cebuli dymki
-
1
łyżka sosu rybnego
nebo 10 g krewetek, suszonych - 200 g schabu wieprzowego, pokrojonego w paski (2 x 1 cm)
- 250 g białej rzodkwi, pokrojonej w paski (2 x 0.5 cm)
- 5 g cukru
- ¼ łyżeczki pieprzu białego, mielonego
- olej, ilość do smażenia
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 1095 kJ / 261 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wenezuelski szarpany kurczak z bułeczkami arepas
40min
Jiaozi z wołowiną i porem
1 Std. 30 Min
Chińskie bułeczki na parze z wieprzowiną (Baozi)
2h 10min
Wieprzowina w tortilli po meksykańsku
3h 50 min
Bułeczki z wieprzowiną (Nikuman)
2h
Smażone bułeczki z wołowiną
1 Std. 30 Min
Tajski burger
55min
Kofty z wołowiny i fety
2 Std. 30 Min
Kurczak miodowo-limonkowy i chutney z mango
1 Std. 15 Min
Kurczak w cieście cytrynowym
20min
Żeberka po meksykańsku
15h 10min
Chinkali z mięsem i kolendrą
1h 40min