Zařízení & příslušenství
Kimchi
Příprava 10min.
Celkový 149hod.
710 g
Suroviny
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds700 g
-
filtered water2500 g
-
Himalayan salt150 g
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
apple cored and cut into quarters1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds5
-
ground cayenne pepper1 - 2 tsp
-
paprika1 - 2 tsp
-
tamari gluten free (see Tips)1 tsp
-
coconut sugar30 g
-
nori sheet torn into pieces1
-
warm water20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 710 g
Sodík
59014.2 mg
Protein
14.8 g
Kalorie
1538.7 kJ /
367.8 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
15.7 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
84.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Dashi - Japanese stock
45min
Carrot kimchi
Ninguna valoración
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2h
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Gado gado
1h
Blue cheese tofu dressing
5min
Sambal oelek
20min
Millet cashew stir-fry
30min
Vanilla wet chai
15min
Chocolate tofu mousse pots
1h 10min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min