
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds
- 2500 g filtered water
- 150 g Himalayan salt
- 3 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger peeled
- 1 apple cored and cut into quarters
- 5 spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
- 1 - 2 tsp ground cayenne pepper
- 1 - 2 tsp paprika
- 1 tsp tamari gluten free (see Tips)
- 30 g coconut sugar
- 1 nori sheet torn into pieces
- 20 g warm water
- Nutriční hodnoty
- na 710 g
- Kalorie
- 367.8 kcal / 1538.7 kJ
- Protein
- 14.8 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 84.6 g
- Vláknina
- 15.7 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Sodík
- 59014.2 mg
Alternativní recepty
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1hod. 50min
Blue cheese tofu dressing
5min
Vegan mayonnaise
15min
Stretchy melty cheese
20min
Cashew cheddar cheese
3hod. 10min
Plant-based parmesan
5min
Za'atar seasoning
5min
Tahini
20min
Cashew sour cream
10min
Gwinganna polenta with vegetables
1hod. 10min
Miso corn purée with almond ricotta
3hod. 20min
Vegan tiramisu
3hod. 20min