Zařízení & příslušenství
Brioche slice with crumble
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
24 portions
Suroviny
Crumble
-
plain flour70 g
-
white sugar50 g
-
vanilla sugar2 tsp
-
unsalted butter50 g
Dough
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
plain flour500 g
-
unsalted butter cut into cubes, plus extra for greasing100 g
-
eggs2
-
sea salt½ tsp
-
seasonal fruit (e.g. blueberries, strawberries, rhubarb), cut into pieces, or jam250 - 300 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
60.3 mg
Protein
3.6 g
Kalorie
849.5 kJ /
202.3 kcal
Tuk
6.2 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
3.8 g
Sacharidy
33.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Polish cuisine: Desserts
6 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Hazelnut chocolate brioche
2hod.
Spinach and lemon cake
3hod. 45min.
Fraisier sponge
30hod.
Yoghurt cake
1hod. 40min.
Banoffee tartlets
1hod. 45min.
Magic potion
1hod. 5min.
Chocolate truffle cake
2hod. 15min.
Triple layer bundt cake
1hod. 30min.
Almond tuiles
30min.
Stone fruit crumble
1hod. 15min.
Brunch bread
1hod. 15min.
Almond addiction
1hod.