Zařízení & příslušenství
Carrot kimchi
Příprava 20min.
Celkový 144hod. 20min.
1000 g
Suroviny
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds500 g
-
water2500 g
-
sea salt150 g
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
raisins25 g
-
garlic clove cut into slices1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds5
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
brown sugar30 g
-
nori sheet torn into pieces1
-
warm water50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1000 g
Sodík
58797.4 mg
Protein
12.9 g
Kalorie
1738.5 kJ /
415.5 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
16.6 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
97.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Jam and coconut tarts
1 h 10 min
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min
Shichimi togarashi seasoning
1 h 10 min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5 min
Sunday Morning Breakfast Bake
1 h 15 min
Rye loaf
40 min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 h 30 min
Chopped Liver
1 h
Almond tuiles
30 min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1 h 30 min
Banana tofu ice cream
10 min
Soji balls (Semolina balls)
1 h 40 min