Carrot kimchi
TM6 TM5 TM31

Carrot kimchi

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 500 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
  • 2500 g water
  • 150 g sea salt
  • 300 g carrots, cut into pieces (3 cm)
  • 25 g raisins
  • 1 garlic clove, cut into slices
  • 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
  • 2 cm piece fresh ginger, cut into slices
  • 30 g brown sugar
  • 1 nori sheet, torn into pieces
  • 50 g warm water

Nutriční hodnoty
na 1000 g
Kalorie
1738.5 kJ / 415.5 kcal
Protein
12.9 g
Sacharidy
97.7 g
Tuk
2 g
Nasycený tuk
0.1 g
Vláknina
16.6 g
Sodík
58797.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty