Carrot kimchi

Carrot kimchi

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 144hod. 20min.
1000 g

Suroviny

  • Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds
    500 g
  • water
    2500 g
  • sea salt
    150 g
  • carrots cut into pieces (3 cm)
    300 g
  • raisins
    25 g
  • garlic clove cut into slices
    1
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
    5
  • piece fresh ginger cut into slices
    2 cm
  • brown sugar
    30 g
  • nori sheet torn into pieces
    1
  • warm water
    50 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1000 g

Sodík 58797.4 mg
Protein 12.9 g
Kalorie 1738.5 kJ / 415.5 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 16.6 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 97.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...