Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 6 Knoblauchzehen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 50 g Weizenmehl
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Hühnerbouillon
nebo 2 Würfel Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) - 100 g Schlagrahm, 30-40 % Fettgehalt
- 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Cayennepfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 935 kJ / 223 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30 min
Champignoncremesuppe
20 min
Knoblauch-Cremesuppe
20 min
Almkäsesuppe mit Kräutern und geröstetem Brot
40 min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 Min
Spargel-Dill-Suppe
25 min
Gurkencremesuppe
25 min
Leichte Käsesuppe
25 min
Kartoffel-Pilz-Suppe
45 Min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50 menit
Knoblauchsauce
15min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1j