
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 6 Knoblauchzehen
- 1 Zwiebel halbiert
- 50 g Butter weich, in Stücken
- 50 g Weizenmehl
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Hühnerbouillon
nebo 2 Würfel Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) - 100 g Schlagrahm, 30-40 % Fettgehalt
- 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Cayennepfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 223 kcal / 935 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Knoblauchsauce
10min
Champignoncremesuppe
20min
Spargel-Dill-Suppe
25min
Gemüsecremesuppe
45min
Klassisches Beefsteak Tatar
30min
Knoblauch-Cremesuppe
20min
Kartoffel-Pilz-Suppe
45min
Erbsen-Crèmesuppe
40min
Karotten-Tomaten-Aufstrich
20min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1hod.