Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
nebo 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l), zerbröselt - 80 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken (3 cm)
- 60 g Schalotten, halbiert
- 80 g Butter, in Stücken
- 20 g natives Olivenöl extra
- 640 g Risottoreis (z. B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 120 g Weißwein, trocken
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Tomatencremesuppe (XXL)
40 Min
Crema Catalana
1 Std. 10 Min
Rotwein-Pilz-Risotto
35 Min
Menü: Rotwein-Pilz-Risotto; Schokoladen Cookies
50 Min
Spaghetti Carbonara
25 Min
Lasagne
1 Std. 45 Min
Risotto Milanese
35 Min
Schnelle Kürbissuppe
25 Min
Kartoffel-Lauch-Suppe (XXL)
1h
Schoko-Kuchen im Rexglas (glutenfrei)
1 Std. 10 Min
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30 Min
Zitronenrisotto
30 Min