Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
nebo 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l), zerbröselt - 80 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken (3 cm)
- 60 g Schalotten, halbiert
- 80 g Butter, in Stücken
- 20 g natives Olivenöl extra
- 640 g Risottoreis (z. B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 120 g Weißwein, trocken
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1h 30 min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30 min
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2 godz. 30 min
Rotwein-Pilz-Risotto
35min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30 min
Risotto Milanese
35min
Safranreis
30 min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30 min
Lasagne
1 godz. 45 min
Zitronenrisotto
30 min
Schnelle Kürbissuppe
25 min