Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Sonnenblumenöl
- 2 Eidotter
- 40 g Dijonsenf
- 30 g Weißweinessig
- 1 Prise Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 Prise Zucker
- ¼ TL Salz
- 250 g Obers zum Kochen (15-20 % Fett)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 699 kJ / 167 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocktailsauce
5min
Sauce Tatare
15min
Senf-Balsamico-Dressing
10min
Orangen-Mohn-Joghurt Dressing
5min
Gebackene Speckknödel
50 Min
Omelette mit Spargel und Erbsen
20min
French Dressing
15min
French Dressing
20min
Riebel
3hod.
Alpendressing mit RUPP Feinster Streich Bergkäse
5min
Wälder Käsknöpfle
55 Min
Schnelle cremige Polenta
25min