Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Butter
- 100 g Weisswein
- 40 g grüne Pfefferkörner, eingelegt, abgetropft
- ¼ TL Salz
- 200 g Saucen-Halbrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 688 kJ / 165.6 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1j 30 menit
Knoblauchsauce
10 min
Kräuterbutter
5 min
Currysauce
10 min
BBQ-Sauce
20 min
Klassisches Beefsteak Tatar
30 min
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2h 15 min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1j 20 menit
Knoblauchsauce
15min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 menit
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1j
Cocktailsauce
5 min