Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina al kiwi
- 3 kiwi a pezzi
- 50 g di zucchero
- 1 foglio di gelatina, ammollato in acqua fredda e strizzato
Panna cotta
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 70 g di zucchero
- 3 fogli di gelatina, ammollati in acqua fredda e strizzati
Gelatina alle ciliegie
- 150 g di ciliegie duroni molto mature denocciolate + q.b.
- 70 g di zucchero
- 1 foglio di gelatina, ammollato in acqua fredda e strizzato
- 100 g di acqua
- 1 kiwi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1988.5 kJ / 475.2 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Tuk
- 22.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Budino di cocco
4h 15 min.
Mousse al lime con cremoso alle fragole
3u. 30min
Panna cotta al frutto della passione (per 2 persone) (senza glutine)
6 Std. 30 Min
Mousse lime e menta
2h 30min
Budino ai 3 colori
8hod.
Bignè menta e cioccolato
4h
Panna cotta al grano saraceno
2h 35 min.
Crema alla lavanda con cereali croccanti al burro di arachidi (di Mirko Ronzoni)
30 分钟
Budino allo yogurt e frutta fresca
3u. 10min
Strüdel ai frutti di bosco
2h
Crema di pesche caramellate e cannella
2 godz. 15 min
Panna cotta ai mirtilli
6 Std. 30 Min