Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina al kiwi
- 3 kiwi a pezzi
- 50 g di zucchero
- 1 foglio di gelatina, ammollato in acqua fredda e strizzato
Panna cotta
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 70 g di zucchero
- 3 fogli di gelatina, ammollati in acqua fredda e strizzati
Gelatina alle ciliegie
- 150 g di ciliegie duroni molto mature denocciolate + q.b.
- 70 g di zucchero
- 1 foglio di gelatina, ammollato in acqua fredda e strizzato
- 100 g di acqua
- 1 kiwi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1988.5 kJ / 475.2 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Tuk
- 22.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4j 30 menit
Pannacotta leggera alle fragole e basilico
3h 10min
Semifreddo al cioccolato e Whisky
4 Std.
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 min
Panna cotta
6h 30 min
Panna cotta al melone
4h 15 min
Trifle alle fragole
5h 30min
Semifreddo pesche e albicocche
3h 35 min
Panna cotta danese
8 Std. 25 Min
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8 Std. 45 Min
Mousse alla liquirizia
3h 30min
Bicchieri di semifreddo al caffè (senza lattosio)
3h 30min