Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di gherigli di noci
- 2 mele sbucciate, senza torsolo ed a fette tonde (minimo ½ cm)
- 20 g di pinoli
- 20 g di uvetta
- 50 g di zucchero di canna
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 15 g di Rum scuro
- 500 g di acqua
Crema alla cannella
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 20 g di farina tipo 00
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di latte
- 1 uovo
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato e a pezzi (1-2 cm)
- farina tipo 00 q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Composizione
- zucchero a velo q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3641.7 kJ / 870.4 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 90.5 g
- Tuk
- 52.9 g
- Nasycený tuk
- 28.2 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 355.7 mg
Alternativní recepty
Condimento alla senape e aceto balsamico
10 Min
Gnocchi di patate crude e pane
40 min
Strudel di ricotta e pane
2u. 30min
Strudel di mele
1 Std. 35 Min
Gnocchi alle ortiche
1h 10 min
Crema inglese
15 Min
Crumble di mele e grano saraceno
6 Std. 20 Min
Cestini di frolla con composta di pere
2u. 20min
Tagliolini al tartufo
45 min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1 Std.
Cioccolata calda al cardamomo
15 Min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min