Torta alle albicocche con crumble

Torta alle albicocche con crumble

4.4 12 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 50min
6 fette

Suroviny

Pasta sablée
  • di burro a tocchetti (1 cm circa) + q.b. per imburrare
    125 g
  • di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
    125 g
  • di mandorle pelate
    125 g
  • di zucchero di canna
    125 g
  • uovo
    1
  • di lievito in polvere per dolci
    ½ bustina
Terminare la preparazione
  • di farina di semola di grano duro rimacinata
    1 cucchiaio
  • di albicocche sciroppate sgocciolate e asciutte (vedere consigli)
    500 g

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 532 kcal / 2229 kJ
Protein 8.8 g
Tuk 30 g
Sacharidy 55.5 g
Vláknina 4.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...