Torta alle albicocche con crumble

Torta alle albicocche con crumble

4.5 13 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
6 fette

Suroviny

Pasta sablée
  • 125 g di burro a tocchetti (1 cm circa) + q.b. per imburrare
  • 125 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
  • 125 g di mandorle pelate
  • 125 g di zucchero di canna
  • 1 uovo
  • ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
  • 1 cucchiaio di farina di semola di grano duro rimacinata
  • 500 g di albicocche sciroppate sgocciolate e asciutte (vedere consigli)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 8.8 g
Kalorie 2229 kJ / 532 kcal
Tuk 30 g
Vláknina 4.7 g
Sacharidy 55.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...