Piccole cheesecake al pistacchio e mango

Piccole cheesecake al pistacchio e mango

3.8 5 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 2hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

  • 40 g di pistacchi
    40 g di nocciole sgusciate
  • burro q.b. per imburrare
  • 8 foglioline di menta fresca + q.b. per decorare
  • 1 lime preferibilmente biologico, la scorza
  • 2 cucchiai di amido di mais (maizena) (30 g)
  • 100 g di zucchero grezzo di canna
    100 g zucchero
  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
  • 250 g di ricotta
  • 4 uova
  • 500 g di acqua
  • 1 mango a dadini
    2 pesche, a dadini

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 15 g
Kalorie 1906 kJ / 455 kcal
Tuk 31 g
Vláknina 1.8 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...