Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 3 Blätter weiße Gelatine
- 800 g Wasser, kalt
- 30 g Orangensaft
- 1 Eigelb (Kl. M)
- 1 Ei (Kl. M)
- 600 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 20 g Zucker
- 20 g Zitronensaft
- 1 TL Kakaonibs
- 300 g Erdbeeren, in Scheiben und 4 Erdbeeren zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2607 kJ / 623 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 49 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schokoladenmousse
3h 20 min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2h 15min
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Panna Cotta
5h
Lebkuchenparfait
8 godz. 15 min
Mango-Joghurt-Mousse
4 Std. 40 Min
Schokoladenmousse marmoriert
8 godz. 35 min
Weiße Schokomousse
10 Std.
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7 godz.
Nougat-Mandel-Parfait mit Schokoladensauce
5h
Nougat-Panna-Cotta
4 godz. 15 min
Mousse au chocolat mit Banane
3h 25 min