Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nudelteig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 3 Eier
- 1 - 2 TL Öl
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Ricotta
- 1 Ei
- 120 g Mozzarella, in Stücken
- 100 g gekochter Schinken, in Würfeln (1 cm)
- Wasser zum Befeuchten und Kochen der Ravioli
- 1 TL Salz zum Kochen der Ravioli
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1708 kJ / 408 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi mit Salbeibutter
2u.
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15min
Steinpilz-Ravioli
1u. 20min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5h
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30 min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1u.
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1u.
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Nudelteig ohne Ei
1h 35min
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min
Gnocchi di patate
1h 30 min
Nudelteig
1u.