Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nudelteig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 3 Eier
- 1 - 2 TL Öl
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Ricotta
- 1 Ei
- 120 g Mozzarella, in Stücken
- 100 g gekochter Schinken, in Würfeln (1 cm)
- Wasser zum Befeuchten und Kochen der Ravioli
- 1 TL Salz zum Kochen der Ravioli
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1708 kJ / 408 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1h 15min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 godz. 30 min
Mini-Asia-Rollen
1h 10 min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 Std. 50 Min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40 min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15min
Ravioli mit Hackfleisch
1h
Steinpilz-Ravioli
1h 20 min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h
Burgerbrötchen (Buns)
1 godz. 30 min