Ravioli alla napoletana
TM6 TM5

Ravioli alla napoletana

4.3 (124 hodnocení)

Suroviny

Nudelteig

  • 300 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
  • 3 Eier
  • 1 - 2 TL Öl
  • ½ TL Salz

Füllung und Fertigstellung

  • 100 g Parmesan, in Stücken
  • 4 Stängel Petersilie, abgezupft
  • 100 g Ricotta
  • 1 Ei
  • 120 g Mozzarella, in Stücken
  • 100 g gekochter Schinken, in Würfeln (1 cm)
  • Wasser zum Befeuchten und Kochen der Ravioli
  • 1 TL Salz zum Kochen der Ravioli

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1708 kJ / 408 kcal
Protein
24 g
Sacharidy
36 g
Tuk
18 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty