
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nudelteig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 3 Eier
- 1 - 2 TL Öl
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan in Stücken
- 4 Stängel Petersilie abgezupft
- 100 g Ricotta
- 1 Ei
- 120 g Mozzarella in Stücken
- 100 g gekochter Schinken in Würfeln (1 cm)
- Wasser zum Befeuchten und Kochen der Ravioli
- 1 TL Salz zum Kochen der Ravioli
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 408 kcal / 1708 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nudelteig
1hod.
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1hod. 30min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1hod.
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1hod. 50min
Gnocchi mit Salbeibutter
2hod.
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1hod.
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Ravioli mit Hackfleisch
1hod.
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1hod. 10min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1hod. 15min
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52hod.
Steinpilz-Ravioli
1hod. 20min