Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Mandeln
- 1 Ei, getrennt
- 30 g Puderzucker
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 25 g Honig, flüssig
- 50 g Nuss-Nougat-Creme (z.B. Nutella)
- 50 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken
- Schokoladenraspeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1057 kJ / 252 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9小时
Schokoladenmousse
3h 20min
Crème brûlée
2h 30min
Schoko-Erdnuss-Parfait
9小时
Lebkuchenparfait
8h 15min
Haselnuss-Parfait
6 godz. 30 min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7 godz.
Weiße Schokoladenmousse
5hod. 30min
Eierlikörmousse
8hod. 30min
Mascarponecreme mit Amaretti auf Erdbeerspiegel
1h 30min
Orangen-Schokomousse
8h 15min