Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 350 g de farine
- 200 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 1 c. à café de sel
- 25 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sucre
Garniture
- 250 g de mozzarella, en dés
- 200 g de fromage de brebis (feta ou mizithra), en dés
- 400 g de tomates pelées
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre noir, moulu
- 2 brins de basilic frais, uniquement les feuilles lavées et essorées
- 1 c. à café d'origan séché
- 1 oignon (env. 70 g), coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 350 g de feuilles d'épinards, surgelées, décongelées puis essorées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2944 kJ / 598 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartelettes aux légumes
55 Min
Flammekueche aux poires et gorgonzola
1 Std.
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Barres au sésame
30 Min
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Garniture au saumon et au coleslaw pour sandwiches
15 Min
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1 Std.
Burgers de dinde
1 Std. 25 Min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 Min
Dip au fromage frais et aux herbes
10 Min
Pesto de basilic
10 Min