Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 350 g de farine
- 200 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 1 c. à café de sel
- 25 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sucre
Garniture
- 250 g de mozzarella, en dés
- 200 g de fromage de brebis (feta ou mizithra), en dés
- 400 g de tomates pelées
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre noir, moulu
- 2 brins de basilic frais, uniquement les feuilles lavées et essorées
- 1 c. à café d'origan séché
- 1 oignon (env. 70 g), coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 350 g de feuilles d'épinards, surgelées, décongelées puis essorées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2944 kJ / 598 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche poireaux-lard
1h
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10min
Pancakes épeautre-sarrasin-banane
25 min
Focaccia aux pommes de terre
2 Std. 50 Min
Quiche saumon, épinards, feta
1h
Soupe aux choux et au tofu
1h 45min
Mini pizzas «Tricolores »
Žádné hodnocení
Tarte aux épinards
55min
Pain aux tomates et basilic
1h 45min
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1h
Truites accompagnées de riz aux légumes
45min
Petits pains au yogourt et sésame
1h 30min