Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 1 brin de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 50 g échalote
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
-
4
artichauts, nettoyés, coupés en tranches, plongés dans une casserole contenant de l’eau et du citron
nebo 450 g d'artichauts, surgelés, coupés en tranches - 50 g de petits pois frais ou surgelés
- 100 - 150 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
nebo 1 c. à café rase de bouillon de légumes en pâte fait maison - 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- 350 g de pâte sèche, type fusilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1904 kJ / 455 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâtes aux tomates et aux épinards
35min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Salade d'orge tiède aux légumes-poulet
45 min
Quiche aux asperges
1h
Poke bowl
35min
Légumes asiatiques à l'aigre-doux
25min
Pizza à la courge
1h
Tarte aux épinards
55min
Pappardelle roquette et ricotta
1h
Risotto au citron et épinards
30 min
Penne all’arrabbiata
20 min
Soupe aux lentilles et aux épinards
50min