Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de mozzarella, égouttée, en dés
Pâte
- 330 g de lait
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- 1 c. à café de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de beurre
- 550 g de farine
Garniture et finitions
- ½ c. à café de poivre noir, moulu
- 400 g de tomates pelées en dés, en boîte
- 1 c. à soupe d'assaisonnement à l'italienne
- ½ c. à café de sel
- 220 g d'épinards en branches, surgelés, décongelés puis essorés
- 100 g de jambon cuit, en dés (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1061 kJ / 253 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50min
Cake au chocolat et gingembre confit
1 godz. 30 min
Lasagnes classiques
2hod. 5min
Quiche aux 4 fromages
45 min
Tarte aux poires séchées du Toggenbourg
Žádné hodnocení
Focaccia croustillante
2 godz. 10 min
Pizza aux légumes
2hod. 5min
Lasagnes classiques
2 godz.
Brownies
45 min
Poulet citron
50min
Cake à l'orange
1 godz.
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 30 min