Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de mozzarella, égouttée, en dés
Pâte
- 330 g de lait
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- 1 c. à café de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de beurre
- 550 g de farine
Garniture et finitions
- ½ c. à café de poivre noir, moulu
- 400 g de tomates pelées en dés, en boîte
- 1 c. à soupe d'assaisonnement à l'italienne
- ½ c. à café de sel
- 220 g d'épinards en branches, surgelés, décongelés puis essorés
- 100 g de jambon cuit, en dés (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1061 kJ / 253 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza quatre saisons
1 Std. 30 Min
Focaccia aux anchois
1 Std. 45 Min
Dessert glacé estival
4 Std. 50 Min
Monstres de purée de pommes de terre au four
Žádné hodnocení
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 30 min
Mini pizzas au fromage de chèvre
1 Std. 35 Min
Baguette
1 Std. 45 Min
Focaccia aux oignons
2h 20 min
Cake aux baies
1 Std. 15 Min
Focaccia croustillante
2h 10 min
Cake au chocolat et gingembre confit
1 Std. 30 Min
Pains de Saint-Gall
26 godz. 30 min