Biscuits fourrés type Oréo®

Biscuits fourrés type Oréo®

4.3 8 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 50min.
20 portions

Suroviny

Le biscuit
  • 50 g de sucre
  • 70 g de cacao en poudre
  • 180 g de farine
  • 125 g de beurre
  • 1 œuf
La garniture
  • 90 g de beurre
  • 80 g de sucre glace
  • 1 pincée de gousse de vanille en poudre

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 2 g
Kalorie 639 kJ / 153 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 14 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...