Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Levain panaire (poolish)
- 150 g d'eau
- 1 petit morceau de levure boulangère fraîche, de la grandeur d'un petit pois (1 g)
- 150 g de farine à pain
Pâte à pain
- 140 g d'eau et un peu d’eau supplémentaire pour les mains
- 275 g de farine à pain et un peu de farine supplémentaire pour fariner le plan de travail
- un peu d'huile pour graisser
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 40 g de beurre, froid coupé en morceaux
- 30 g de sucre de canne complet (ou de sucre brut)
- 2 c. à café de sel (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 7880 kJ / 1882 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 326 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 15.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Pain de mie
3 Std.
Pain tessinois
1h 50 min.
Relish de courgettes aux nectarines
Žádné hodnocení
French dressing raffiné
15min
Petits pains au lait
2u. 5min
Gâteau des rois
1h 55 min
Crackers au fromage
2h 30min
Petits pains au seigle
12 godz.
Pain sandwich
3 Std.
Pain paysan
3 Std.
Sauce à salade à la française
20min