Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Levain panaire (poolish)
- 150 g d'eau
- 1 petit morceau de levure boulangère fraîche, de la grandeur d'un petit pois (1 g)
- 150 g de farine à pain
Pâte à pain
- 140 g d'eau et un peu d’eau supplémentaire pour les mains
- 275 g de farine à pain et un peu de farine supplémentaire pour fariner le plan de travail
- un peu d'huile pour graisser
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 40 g de beurre, froid coupé en morceaux
- 30 g de sucre de canne complet (ou de sucre brut)
- 2 c. à café de sel (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 7880 kJ / 1882 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 326 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 15.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petits pains du 1er août
1 godz. 10 min
Pain paysan
3h
Pain d'épeautre et de blé
12h
Petits pains au seigle
12h
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Pain de mie
3h
Pain bis en cocotte
2h 25 phút
Petits pains au yogourt et sésame
1h 30 min
Pain sandwich
3h
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50 min
Pain aux graines de lin
1h 30 min
Tresse bernoise
1h 45 min