
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Levain panaire (poolish)
- 150 g d'eau
- 1 petit morceau de levure boulangère fraîche de la grandeur d'un petit pois (1 g)
- 150 g de farine à pain
Pâte à pain
- 140 g d'eau froide et un peu plus pour travailler
- 275 g de farine à pain et un peu plus pour travailler
- un peu d'huile pour graisser
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 40 g de beurre froid coupé en morceaux
- 30 g de sucre de canne complet (ou de sucre brut)
- 2 c. à café de sel (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche(s)
- Kalorie
- 118 kcal / 492 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petits pains au lait
2hod. 5min
Pain bis en cocotte
2hod. 25min
Petits pains Varoma
2hod. 15min
Yogourt nature
12hod.
Petits pains du 1er août
1hod. 10min
Pâte de base pour pain
24hod. 30min
Pain sandwich
3hod.
Tresse russe aux canneberges
3hod.
Bonhomme en pâte
2hod. 10min
Petits pains au yogourt et sésame
1hod. 30min
Pain paysan
3hod.
Pain tessinois
1hod. 50min