Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g salsa
- 120 g presunto cortado em pedaços
- 100 g cebola
- 50 g azeite
- 500 g carne de vaca picada
- 25 g vinho branco
- 50 g água
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 750 g massa folhada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 328 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Temaki de salmão
45 dk
Quiche Lorraine
45 dk
Pão Venezia
17h 10 min
Leite-creme frito
4h 30min
Cavacas de Resende
1sa
Tarte de bacalhau e rosti de batata
1 Std. 23 Min
Rosca de queijo e presunto
2h
Pão em vasos
1 godz. 45 min
Celestes
2sa 30 dk
Pastéis de Chaves
1 Std. 10 Min
Bola de bacalhau de Lamego
1h 20min
Bola de carne
1h 20min