Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 10 g coentros
- 1000 g água
- 100 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 60 g pimento vermelho
- 60 g cebola cortada em pedaços
- 15 g óleo
- 100 g alho-francês cortado às rodelas
- ½ c. chá de garam masala
- ½ c. chá de caril
-
½
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo ½ cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de piripíri
- 50 g ervilhas descongeladas
- ½ c. chá de sal
Massa
- 120 g água, mais q.b. p/ humedecer
- 20 g óleo, mais q.b. p/ fritar
- ½ c. chá de sal
- 300 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sementes de alcaravia, de funcho ou de cominhos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 389.9 kJ / 93.2 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 138.2 mg
Alternativní recepty
Rissóis de polvo
1h 30min
Empadas de Castelo Branco
1h 40min
Sanduíches com pesto de espinafres
1h 55 min
Rissóis de camarão
1h 30min
Almofadas de batata
14 Std. 40 Min
Chamuças
1h 30min
Chamuças de camarão
40min
Empadas de carne de porco
2h 5min
Ganso de vitela estufado
11h 30min
Frango com molho tandoori
5h
Bolos folhados
13h
Croquetes
3h