Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 10 g coentros
- 1000 g água
- 100 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 60 g pimento vermelho
- 60 g cebola cortada em pedaços
- 15 g óleo
- 100 g alho-francês cortado às rodelas
- ½ c. chá de garam masala
- ½ c. chá de caril
-
½
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo ½ cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de piripíri
- 50 g ervilhas descongeladas
- ½ c. chá de sal
Massa
- 120 g água, mais q.b. p/ humedecer
- 20 g óleo, mais q.b. p/ fritar
- ½ c. chá de sal
- 300 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sementes de alcaravia, de funcho ou de cominhos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 389.9 kJ / 93.2 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 138.2 mg
Alternativní recepty
Empadas de carne de porco
2 Std. 5 Min
Empadas de Castelo Branco
1h 40min
Rissóis de requeijão e noz
35min
Folar da ressurreição
8óra 10p
Sonhos
1 Std. 10 Min
Croquetes
3 Std.
Rissóis de camarão
1 Std. 30 Min
Rissóis de polvo
1 Std. 30 Min
Empada de galinha
2h
Coscorões
2 Std. 30 Min
Pastéis de massa tenra
3 Std.
Pastéis de bacalhau
45min