Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 10 g coentros
- 1000 g água
- 100 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 60 g pimento vermelho
- 60 g cebola cortada em pedaços
- 15 g óleo
- 100 g alho-francês cortado às rodelas
- ½ c. chá de garam masala
- ½ c. chá de caril
-
½
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo ½ cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de piripíri
- 50 g ervilhas descongeladas
- ½ c. chá de sal
Massa
- 120 g água, mais q.b. p/ humedecer
- 20 g óleo, mais q.b. p/ fritar
- ½ c. chá de sal
- 300 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sementes de alcaravia, de funcho ou de cominhos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 389.9 kJ / 93.2 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 138.2 mg
Alternativní recepty
Massa folhada rápida
2h
Pastéis de massa tenra
3h
Chamuças
1h 30min
Empadinhas vegetarianas
1h 35 min
Pastéis de bacalhau
45min
Rissóis de camarão
1h 30min
Calzones de espinafres e alcachofra
2h
Maionese de ketchup
5min
Empadas de carne de porco
2h 5 min
Empanadas vegetarianas
1 Std. 10 Min
Croquetes
3h
Pastéis de massa tenra de alheira
35min