Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 dentes de alho
- 1 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de colorau
- 300 g vinho branco
- 800 g carne de porco cortada em cubos (rojões)
- 1 folha de louro
- 50 g banha
- 80 g água
- 500 g castanhas descongeladas descongeladas
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 829 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Frango de cebolada à angolana
30min
Rancho
2h 45min
Frango estufado com ervilhas e cerveja
45min
Frango com cerveja
40min
Arroz malandro de entrecosto
1 Std.
Tirinhas de porco salteadas com legumes
30min
Bacalhau à moda de Braga
40min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 Min
Vitela à americana
1h 20min
Rojões em vinho tinto
50 Min
Moelas
7 godz.
Carne de porco à alentejana
2 Std. 30 Min