Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 400 g massa tipo penne
- 30 g azeite, mais q.b. p/ envolver
- 250 g cebola cortada em pedaços
-
15
g salsa
nebo 15 g coentros - 250 g atum em lata, em azeite, escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1638.5 kJ / 391.6 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 53.8 g
- Tuk
- 9.4 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 761.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Esparguete com atum e molho arrabiata
40min
Penne com frango e béchamel carilado
45min
Massa com frango e orégãos
30min
Penne de atum com manjericão
35min
Esparguete à carbonara
30min
Esparguete de frango assado com salteado de cogumelos
50min
Esparguete à carbonara
30min
Penne com carne picada
45min
Linguine com delícias do mar e agrião
25 Min
Massa da quinta
40min
Salada de penne com pepino e atum
50min
Massa com fiambre, presunto e milho
50min