Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g pure chocolade, in kleine stukken of callets
- 6 eieren, medium (53-63 g)
- 160 g suiker
- 700 g volle melk
- 50 g cacaopoeder
- 8 sneetjes brioche, een dag oud, in 2 gesneden
- 50 g rozijnen
- 2 el suiker
- room, elk type (van koemelk), om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bechamelsaus
15min
Appelmoes
20min
Bearnaisesaus
15min
Klassieke sabayon
15min
Bechamelsaus
15min
Bearnaisesaus
20min
Aardbeiendaiquiri
10 min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 Std. 25 Min
Cava Cocktail Surprise
4 Std. 10 Min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Chocolademousse
3 Std. 20 Min