Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g pure chocolade, in kleine stukken of callets
- 6 eieren, medium (53-63 g)
- 160 g suiker
- 700 g volle melk
- 50 g cacaopoeder
- 8 sneetjes brioche, een dag oud, in 2 gesneden
- 50 g rozijnen
- 2 el suiker
- room, elk type (van koemelk), om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aardappelpuree
45 λεπτ.
Bechamelsaus
15min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Žádné hodnocení
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 λεπτ.
Chocolade pudding zonder bloem
35 λεπτ.
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Žádné hodnocení
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Žádné hodnocení
Appelcake
1ωρ.
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Gekruide kersenbrioche-krans
2ωρ. 20 λεπτ.
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 λεπτ.