Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g slagroom (ong. 48% vet)
- 100 g boter, zacht, plus extra om in te vetten
- 100 g pure chocolade, in stukken of callets
- 60 g suiker
- 2 eieren, medium (53-63 g)
- 2 eierdooiers, medium (53-63 g)
- 1000 g water
- cacaopoeder, om te bestuiven
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1222 kJ / 292 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geel gekleurde eieren
55 min
Chocoladecustard
1 Std. 20 Min
Yoghurt met rode vruchten
12 Std. 20 Min
Custard
15min
Pudding
15min
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Žádné hodnocení
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Soja yoghurt
12 Std. 15 Min
Chocoladesaus
Žádné hodnocení
Rijstpudding
1h