Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g slagroom (ong. 48% vet)
- 100 g boter, zacht, plus extra om in te vetten
- 100 g pure chocolade, in stukken of callets
- 60 g suiker
- 2 eieren, medium (53-63 g)
- 2 eierdooiers, medium (53-63 g)
- 1000 g water
- cacaopoeder, om te bestuiven
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1222 kJ / 292 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Custard
15min
Warme chocolademelk
10min
Chocoladecustard
1h 20min
Rijstpudding
1h
Chocolade broodpudding
1h 25min
Appelcake
1h
Pudding
15min
Gekruide kersenbrioche-krans
2 godz. 20 min
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Vinaigrette van paprika's
Žádné hodnocení
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min