Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gevulde kip
- 100 g courgette, in stukken
- 100 g rode paprika, in stukken
- 200 g mozzarella, in blokjes
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 snuifje basilicum
- 800 g kippenborstfilet (ong. 4-6 filets)
- 1 tl kruidenzout
- 100 g courgette
- 200 g rode paprika
- 150 g gele paprika
- 600 g water
- 400 g aardappelen, in schijfjes
- 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 30 g bloem
- 30 g volle room
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2113 kJ / 505 kcal
- Protein
- 62 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vruchtensaus (coulis)
10min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Spaghetti carbonara
40min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Kalkoenburgers
Žádné hodnocení
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Balletjes in Spaanse saus
55min