Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g uien, in helften gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- 100 g dunne gedroogde pasta voor in de soep (bijv. fedelini)
- 250 g tomaten, in stukken gesneden
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 2 opgehoopte tl zelfgemaakte bouillonpasta
- ½ - 1 tl gemalen komijn, naar smaak (volitelně)
- 800 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 568 kJ / 136 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muffins met chocoladechips
1 godz.
Japanse kip curry
55 Min
Gemalen kip in tomatensaus
30 min
Velouté met Marokkaanse smaken
35 min
Peren in rode wijn
5hod.
Pastilla met kip
1 Std. 10 Min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Nessuna valutazione
Crostini met champignons en fontinakaas
Nessuna valutazione
Basisbouillon
Nessuna valutazione
Hongaarse champignonsoep
30 min
Taart van appelcrumble en meringue
2 godz.
Aardappel-preisoep
40 min