Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g uien, in helften gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- 100 g dunne gedroogde pasta voor in de soep (bijv. fedelini)
- 250 g tomaten, in stukken gesneden
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 2 opgehoopte tl zelfgemaakte bouillonpasta
- ½ - 1 tl gemalen komijn, naar smaak (volitelně)
- 800 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 568 kJ / 136 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
IJskroon van meringue en frambozen
4 godz. 10 min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Keine Bewertungen
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 Min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 min
Loempia’s
55 Min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Keine Bewertungen
Groene bron
10 min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Aardappelkoekjes
45min
Hongaarse champignonsoep
30 Min