Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g olijfolie
- 600 g tournedos, in repen (1 x 1 x 4 cm)
- 2 snuifje gemalen peper
- 1 tl zout
- 100 g ui, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 250 g verse champignons, in kwarten
- 30 g water
- 10 g maïzena (zetmeel)
-
½
tl runderbouillonpasta, zelfgemaakt
nebo ½ runderbouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl mosterd, liefst pittige zoals dijonmosterd
- 200 g room
- 50 g augurken, in reepjes (volitelně)
- verse peterselie, gehakt, ter garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 porties
- Kalorie
- 1871 kJ / 449 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2hod. 40min
Turkse moussaka
1h 10min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Profiteroles
2 Std.
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h