Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de centeio
- 340 g água
- 20 g isco (massa-mãe de centeio)
- 260 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 70 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 300 g farinha de centeio tipo 70, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 ½ c. chá de sal
- 2 ½ c. chá de mistura de especiarias p/ pão (volitelně)
- 25 g banha
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receita completa
- Kalorie
- 8712 kJ / 2212 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 387 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 40.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão branco
15 godz.
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão pardo torcido
16 Std.
Pão de lavrador
16小时 15 分钟
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Žádné hodnocení
Massa-mãe em pó
24h
Pão de mistura de centeio sem levedura
Žádné hodnocení
Pão rústico suíço
25h 20min
Pão Venezia
17 godz. 10 min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min
Pão de mistura simples
3h 40 min