Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de centeio
- 340 g água
- 20 g isco (massa-mãe de centeio)
- 260 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 70 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 300 g farinha de centeio tipo 70, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 ½ c. chá de sal
- 2 ½ c. chá de mistura de especiarias p/ pão (volitelně)
- 25 g banha
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receita completa
- Kalorie
- 8712 kJ / 2212 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 387 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 40.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa-mãe de centeio
120 godz. 20 min
Carcaças de espelta
23 godz. 40 min
Pão rústico
2u.
Bijoux de trigo e centeio
15 godz. 20 min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Brak ocen
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de mistura simples
3u. 40min
Pão duplo de centeio e espelta
Brak ocen
Pão rústico suíço
25sa 20 dk
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão branco
15 Std.