Pão de centeio e banha

Pão de centeio e banha

3.5 2 rating
Příprava 40min.
Celkový 16hod. 10min.
1 Receita completa

Suroviny

Massa-mãe de centeio
  • água
    340 g
  • isco (massa-mãe de centeio)
    20 g
  • farinha de centeio tipo 130
    260 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
    70 g
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • farinha de centeio tipo 70 mais q.b. p/ polvilhar
    300 g
  • sal
    2 ½ c. chá de
  • mistura de especiarias p/ pão (volitelně)
    2 ½ c. chá de
  • banha
    25 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Receita completa

Protein 43 g
Kalorie 8712 kJ / 2212 kcal
Tuk 32 g
Vláknina 40.2 g
Sacharidy 387 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...