Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g batata descascada e cortada em pedaços pequenos
- 300 g cenoura cortada em pedaços
- 100 g cebola
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite
- 400 g tomate em pedaços
- 1 folha de louro
- 800 g carne de vaca p/ estufar, cortada em cubos
- 50 g vinho tinto
- 50 g água
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 1 pitada de pimenta
- 80 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- Salsa picada q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2378.9 kJ / 568.6 kcal
- Protein
- 49.4 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Tuk
- 20.8 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 937.7 mg
Alternativní recepty
Frango guisado com cogumelos
30min
Vitela guisada com massa
9 Std. 20 Min
Massa guisada com carne
45min
Guisado de frango com chouriço e grão
40min
Frango estufado com ervilhas e cerveja
45min
Jardineira de carne
1h 5min
Frango com cerveja
40min
Vitela à americana
1h 20min
Arroz de frango com ervilhas
45min
Esparguete com frango
40min
Tirinhas de porco salteadas com legumes
30min
Fusilli com carne guisada
50min