Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g batata descascada e cortada em pedaços pequenos
- 300 g cenoura cortada em pedaços
- 100 g cebola
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite
- 400 g tomate em pedaços
- 1 folha de louro
- 800 g carne de vaca p/ estufar, cortada em cubos
- 50 g vinho tinto
- 50 g água
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 1 pitada de pimenta
- 80 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- Salsa picada q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2378.9 kJ / 568.6 kcal
- Protein
- 49.4 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Tuk
- 20.8 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 937.7 mg
Alternativní recepty
Arroz de vitela com legumes
50 min
Esparguete com frango
40min
Arroz de frango com ervilhas
45 min
Massa guisada com carne
45 min
Jardineira de carne
1h 5 min
Frango estufado com ervilhas e cerveja
45 min
Frango guisado com cogumelos
30min
Frango com cerveja
40min
Vitela guisada com massa
9hod. 20min
Tirinhas de porco salteadas com legumes
30min
Fusilli com carne guisada
50 min
Vitela à americana
1h 20 min