Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g cebola
- 2 dentes de alho
- 150 g cenoura
- 400 g tomate maduro
- 40 g azeite
- 500 g carne picada
- 1 folha de louro
-
1 ½
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 ½ cubo de caldo de carne - 150 g vinho branco
- 1500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos (1-2 cm)
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 350 g leite
- 2 gemas de ovo batidas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 374 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de atum
1h 10min
Massa guisada com carne
45min
Jardineira de carne
1 godz. 5 min
Arroz de tomate
30min
Gratinado de bolonhesa
1h
Almôndegas com molho de tomate
40min
Puré de batata
45min
Lasanha
1h 30min
Empadão de arroz e carne
1h 15 min
Canja
55min
Arroz de pato
1 godz. 5 min
Bacalhau com natas
40min