Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g cebola
- 2 dentes de alho
- 150 g cenoura
- 400 g tomate maduro
- 40 g azeite
- 500 g carne picada
- 1 folha de louro
-
1 ½
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 ½ cubo de caldo de carne - 150 g vinho branco
- 1500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos (1-2 cm)
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 350 g leite
- 2 gemas de ovo batidas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 374 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de arroz e carne
1h 15min
Arroz de tomate
30 Min
Massa guisada com carne
45min
Bacalhau à Brás
25 Min
Empadão de atum
1h 10min
Lasanha
1h 30min
Gratinado de bolonhesa
1h
Jardineira de carne
1h 5min
Almôndegas com molho de tomate
40 λεπτ.
Puré de batata
45min
Bacalhau com natas
40 λεπτ.
Arroz de pato
1h 5min