Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 - 20 g korzenia imbiru, świeżego (ok. 4 cm), pokrojonego na 3 mm plastry
- 500 g rabarbaru, pokrojonego na 1,5 cm kawałki
- 5 - 10 g skórki otartej z pomarańczy, ekologicznej, bez białych błonek
- 1000 g wody
- 120 - 200 g cukru (patrz wskazówka)
- 1 pomarańcza, pokrojona w plastry, do dekoracji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 852 kJ / 203.5 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 53.5 g
- Tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Napar jabłkowy
40min
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
50min
Syrop imbirowy
1h 45min
Syrop z fiołków
2 godz. 30 min
Kompot z suszu
2 Std. 10 Min
Kompot z rabarbaru
2h 15min
Napój z granatu i imbiru
15min
Rozgrzewający kompot z obierków gruszek
35min
Grzaniec migdałowy
15min
Cytryny w syropie imbirowym
35min
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30 min
Kompot jabłkowo-gruszkowy
1 godz. 15 min