Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 TL Fenchelsaat
- 200 g Fenchelknolle mit Fenchelgrün
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Pinienkerne (siehe Tipp)
- 130 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1898 kJ / 453 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Fenchel-Tomatensugo mit Salami
25 min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 Min
Gelbe-Bete-Risotto
2 godz.
Grünkohl-Aprikosen-Aufstrich
10 min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1h 50 min
Grüne Erbsen-Hummus
20 min
Spinat-Pesto
10 min
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1h
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10 min
Grünkohlaufstrich
30 min
Rote-Bete-Hummus
50min