Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 TL Fenchelsaat
- 200 g Fenchelknolle mit Fenchelgrün
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Pinienkerne (siehe Tipp)
- 130 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1898 kJ / 453 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Spinat-Mandel-Pesto
10 min
Petersilienpesto
10 min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10 min
Dicke Bohnen-Minz-Dip
50 min
Topinamburpüree
40min
Möhren-Rucola-Pesto
10 min
Fenchel-Risotto
40min
Rucolapesto
10 min
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10 min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Spinat-Pesto
10 min