Kompatibilní verze
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Linsen (Pardina oder Puy)
- 1200 g Wasser
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 400 g Fenchelknolle mit Grün
- 500 g Ananas, frisch, in mundgerechten, 2 cm dicken Stücken
- 4 Frühlingszwiebeln, in dünnen, schrägen Ringen
- 1 Radicchio, klein, in mundgerechten Stücken
- 1 - 2 Chicoréestauden, in 5 mm dicken Streifen
- ¼ TL Salz und etwas mehr
- 50 g Senf, mittelscharf
- 40 g Honig, flüssig
- 40 g Obstessig
- 40 g Öl
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1322 kJ / 316 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 10 g
Alternativní recepty
Papaya-Linsen-Salat
25min
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1 Std. 50 Min
Fenchel-Orangen-Salat
10min
Bulgursalat mit Fenchel und Orangen
35min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 min
Winterlicher Quinoasalat
40 min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1h
Lauwarmer Gerstensalat mit Fenchel und Birne
35min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 min
Mango-Radicchio-Salat mit Quinoa
1h
Grünkohl-Apfel-Salat
40 min