Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 250 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
nebo 1 ½ cdita de levadura seca instantánea - 1 cdita de polvo para hornear
- 430 g de harina de trigo
- 50 g de azúcar
- 1 cdita de sal fina
Relleno
- 4 piezas de cebolla de cambray, en mitades
- 400 g de carne molida de cerdo
- 2 cda de salsa de soya
- 1 cda de sake
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- 10 g de azúcar
- 1 pizca de polvo de 5 especias
- 2 cda de aceite de ajonjolí
Para terminar
- harina de trigo, para espolvorear
- 250 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 878 kJ / 210 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sushi California
1h
Pan de caja
2 Std. 30 Min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min
Salteado asiático con noodles TM6
45 min
Pollo con ajonjolí
40min
Bollos brasileños de queso
40min
Ramen japonés
1 Std. 40 Min
Pan al vapor relleno de cerdo (Nikuman)
2 Std.
Masa para pasta fresca
1h
Rollos primavera de camarón con salsa agridulce
1h 15min
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1hod. 35min
Gyoza (dumplings)
1h 30min