Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 250 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
nebo 1 ½ cdita de levadura seca instantánea - 1 cdita de polvo para hornear
- 430 g de harina de trigo
- 50 g de azúcar
- 1 cdita de sal fina
Relleno
- 4 piezas de cebolla de cambray, en mitades
- 400 g de carne molida de cerdo
- 2 cda de salsa de soya
- 1 cda de sake
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- 10 g de azúcar
- 1 pizca de polvo de 5 especias
- 2 cda de aceite de ajonjolí
Para terminar
- harina de trigo, para espolvorear
- 250 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 878 kJ / 210 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chilli con carne en cocción lenta TM6
5 godz. 5 min
Onigirazu (sándwiches de arroz japoneses)
1 Std. 10 Min
Rollos de pizza TM6
1h 45min
Panes al vapor
40min
Ramen japonés
1h 40min
Pollo tika masala
6h 40min
Panecillos al vapor rellenos de carne de cerdo (Baozi)
2h 10min
Dumplings de camarón (Xia jiao)
1 Std. 15 Min
Rollos de pizza
1 Std.
Char siu bao (panes al vapor rellenos)
1 Std. 30 Min
Pollo con ajonjolí
40min
Gyoza (dumplings)
1 Std. 30 Min