
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de ciruela
- 500 g de ciruela pasa deshuesada en mitades
- 100 g de vino tinto
- 100 g de azúcar mascabado
- 1 anís estrella
Porchetta
- 2000 g de panceta de cerdo, sin ahumar o pork belly de cerdo
- hojas de tomillo fresco las necesarias para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1161 kcal / 4875 kJ
- Protein
- 65 g
- Tuk
- 71 g
- Sacharidy
- 233 g
- Vláknina
- 62 g
- Nasycený tuk
- 26 g
- Sodík
- 17160 mg
Alternativní recepty
Marinada de limón y jengibre
5min
Camarones agridulces Al vacío TM6
1hod. 15min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2hod. 15min
Camarones al ajillo
25min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Camarones en salsa de pimientos
25min
Camarones en salsa de piña con arroz basmati TM6
1hod. 20min
Filete de res con salsa de higos y chile pasilla
1hod. 10min
Camarones al ajillo
35min
Puré de camote
40min
Camarones al mojo de ajo
20min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1hod.