Porchetta al horno con salsa de ciruela

Porchetta al horno con salsa de ciruela

5.0 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 porciones

Suroviny

Salsa de ciruela
  • 500 g de ciruela pasa deshuesada en mitades
  • 100 g de vino tinto
  • 100 g de azúcar mascabado
  • 1 anís estrella
Porchetta
  • 2000 g de panceta de cerdo, sin ahumar o pork belly de cerdo
  • hojas de tomillo fresco las necesarias para decorar

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 17160 mg
Protein 65 g
Kalorie 4875 kJ / 1161 kcal
Tuk 71 g
Vláknina 62 g
Nasycený tuk 26 g
Sacharidy 233 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...