Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Pflanzenöl
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 400 g stückige Tomaten
- 40 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 Dose Mais (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 70 g Tomatenpaprika, in Streifen, abgetropft
- 1 Dose Champignonscheiben, in Sud (Abtropfgew. 290 g), abgetropft
- 150 g Steaksauce
- 2 TL Zucker
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Saure Sahne
- 200 g Baguette, in Scheiben
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft, grob zerzupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2933 kJ / 700 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 8.3 g
Alternativní recepty
Pizzasuppe
40min
Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
3 Std.
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50min
Tortellini-Tomatensuppe
45min
Kartoffel-Kabanossi-Chili
50min
Kasseler Gulasch
40min
Würziger Feuertopf
40min
Mitternachtssuppe
35min
Lasagne-Eintopf
35min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30min
Gyros-Eintopf
50min
Mett-Porree-Suppe
40min