Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 700 g Kasseler, in Würfeln (2 cm)
- 500 g Sauerkraut, abgetropft, grob zerkleinert
- 250 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 20 g Mehl
-
60
g Paprikamark
nebo 60 g Tomatenmark - 200 g Sahne
- 25 g Cognac
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 20 g körniger Senf
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1504 kJ / 360 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40 min
Kasseler Gulasch
40 min
Filet-Sauerkraut-Topf
50 Min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1h 10min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 min
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40 min
Weißkohl-Hackfleisch-Auflauf
1 Std. 20 Min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 Min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40 min
Mett-Porree-Suppe
40 min
Szegediner Hackbraten
1 Std. 20 Min
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50 Min