Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Königsberger Klößchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 3 Stängel Petersilie
- 40 g Paniermehl
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 300 g Hackfleisch, gemischt
Eintopf und Fertigstellung
- 1000 g Wasser
- 20 g Zitronensaft
- 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (ca. 1,5 cm)
- 40 g Speisestärke
- 60 g Kapern
- 200 g Sahne
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2104 kJ / 502 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2h
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40 min
Senfeier
1h 5 min
Hühner-Nudel-Suppe mit Käseklößchen
1h 10 min
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45 min
Senfeier mit Kartoffeln
1h
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 min
DDR - Soljanka
1h
Würzfleisch (Ragout fin)
1h
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2h
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15 min