Zařízení & příslušenství
春饼配合菜
Příprava 30min.
Celkový 55min.
20 个
Suroviny
春饼
-
水100 克
-
盐1 小撮
-
面粉200 克
-
油5 克
-
面粉 撒粉用适量
-
油 涂抹用
-
水 蒸煮用500 克
合菜
-
蛋2 颗
-
油20 克
-
胡萝卜 切丝100 克
-
猪里脊肉 切丝100 克
-
粉丝 在水里泡软25 克
-
绿豆芽100 克
-
韭菜 切5厘米段100 克
-
盐 (约5克)1 茶匙
-
生抽5 克
-
新鲜黑木耳 切丝80 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
143.6 mg
Protein
3.5 g
Kalorie
298.7 kJ /
71.5 kcal
Tuk
2.4 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
9.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
地道中国菜:春天的鲜美
10 recepty/-ů
Čína
Čína