Zařízení & příslušenství
黄焖牛筋
Příprava 25min.
Celkový 2hod.
3 人份
Suroviny
-
油20 克
-
干辣椒 去籽,切段1 个
-
蒜头2 瓣
-
姜2 片
-
料酒10 克
-
牛筋 切3×4厘米段,焯水洗净沥干400 克
-
柱候酱 (李锦记牌)1 汤匙
-
老抽10 克
-
生抽30 克
-
水260 克
-
冰糖25 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
36.9 g
Kalorie
1403 kJ /
335.3 kcal
Tuk
12.5 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
17.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína